Ulvhall

Från intima fester till storslagna bröllop

Ulvhäll gör sig väl i alla sammanhang men kommer aldrig så bra till sin rätt som när det vankas bröllop. Husets hemkänsla och värme ligger som en regisserad fond till livets största fest. Alternativen till hur huset disponeras är många. På sommarhalvåret är det underbart att avnjuta middagen på den stora terrassen framför huset och dansa och festa uppe i salongerna. Eller tvärtom, ring oss och resonera om möjligheterna. Alla bröllop som har firats på Ulvhäll gör att vi har bra referenser för att kunna resonera om hur vi gör er fest optimal.

En liten tanke på vägen som varit väldigt lyckad; Varför inte hyra Ulvhäll redan kvällen före bröllopet och bjuda in de närmsta vännerna och familjen och sakta komma i stämning och ge förberedelsen den tid det förtjänar? De gäster som har valt att göra detta har varit otroligt nöjda. Vi kan erbjuda ett bra pris på denna extra övernattning.

Boende och priser

Övernattning sker antingen i Herrgårdshusets 13 rum under vindsbjälkarna eller om ni behöver fler rum i det intilliggande annexet där det finns ytterligare 20 rum varav 14 etagerum, samt en svit med 2 st sovrum i herrgården.

Inklusive moms kostar det:
Måndag-Fredag 36900 kronor
Lördag 42900 kronor, högsäsong (juni, juli, augusti) 49900 kronor
Söndag 36900 kronor

Vill ni använda rummen i annexet kostar det per rum 1 300 kronor inklusive moms att hyra dessa.
Sviten med 2 sovrum i herrgården kostar 10 000 kronor per natt inklusive moms.

Prata med oss om detaljerna.

Drycker tar ni med själva.

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT

En mindre grupp i huset men möjlig tillgänglighet. Kontakta oss för pris. Valt datum Ej tillgänglig