fbpx
Ulvhälls herrgård

Bröllop & Fest

Herrgårdens stämningsfulla lokaler med gnistrande kristallkronor och enastående utsikt över Mälaren passar lika bra för storslagna fester som för mindre och stillsammare högtider. Hyr Ulvhäll och organisera festen efter era behov. Lokalerna kan enkelt anpassas efter dop, födelsedag, minnesstund, bröllop och fest. Välj mellan festsal eller salong för middag inomhus. På sommaren väljer många att äta ute på den stora och vackra terrassen för att sedan dansa och festa uppe i salongerna.

Kontakta oss så hjälper vi gärna till med att organisera bröllop, födelsedagsfest, dop, minnesstund, möhippa eller svensexa på bästa sätt.

Bröllop

Ulvhälls romantiska lokaler och vackra läge passar utmärkt för bröllop, där både vigsel och efterföljande fest kan hållas på samma plats. Få full exklusivitet på herrgården, dvs endast ert sällskap, med fri tillgång till herrgårdens alla faciliteter som matstudio, vinkällare, biljardrum, tennisbanor, bastu & relax, bar, matsal mm.

Födelsedagsfest

Ulvhäll är en uppskattad plats att fira födelsedagar och andra bemärkelsedagar. Vi hjälper er att se till att era önskemål går i uppfyllelse oavsett om ni är ett mindre sällskap eller planerar en storslagen fest.

Minnesstund

Boka en trivsam minnesstund hos oss efter begravningsceremoni eller gravsättning. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar efter era önskemål. Välj om ni vill ha sittande mottagning, en stående mottagning med snittar, klassisk dukning vid långbord eller buffé.

Möhippa & Svensexa

Organisera en minnesvärd och stämningsfull möhippa/svensexa med gänget ute i skärgården och få nöje, äventyr och relax. Bo själva på Herrgården, välj mellan olika matalternativ samt pröva på några av aktiviteterna som erbjuds på Ulvhäll.

Dop eller Namngivning

Ett dop eller en namngivningsceremoni är ofta den första gången ett barns födsel firas tillsammans med familj och vänner. Håll till i Ulvhälls vackra trädgård eller i någon av de stämningsfulla lokalerna. Välj mellan att få fika eller mat serverad eller att ta med själva.

Övriga högtider

Vi tar emot festbokningar under alla årets högtider så som Advent, Jul, Nyår, Påsk, Sommar och Halloween. Kontakta oss för mer info eller för en offert.

Vi använder kakor (cookies) för att underlätta användandet av våra sidor och för att vi ska förstå hur webbplatsen används. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer om vår: