fbpx
Ulvhälls herrgård

Bröllop & Fest

Herrgårdens stämningsfulla lokaler med gnistrande kristallkronor och utsikt över Mälaren passar lika bra för storslagna fester som för mindre och stillsamma högtider. Ni hyr hela herrgården och får tillgång till herrgårdens alla faciliteter såsom matstudio, vinkällare, biljardrum, tennisbanor, gym, bastu och relax med egen brygga, bar, matsalar och mycket mer.

 

Ulvhälls vackra lokaler passar perfekt för bröllop, födelsedagar, fest, dop eller en fin minnesstund.

Kontakta oss gärna för priser och mer information.

Bröllop

Ulvhälls romantiska atmosfär och vackra läge passar utmärkt för bröllop, där både vigsel och efterföljande fest kan hållas på samma plats. Ni hyr hela herrgården och har lokalerna helt för er själva.

Födelsedagsfest

Ulvhäll är en uppskattad plats att fira födelsedagar och andra bemärkelsedagar. Vi hjälper er att se till att era önskemål går i uppfyllelse oavsett om ni är ett mindre sällskap eller planerar en storslagen fest.

Minnesstund

Boka en trivsam minnesstund hos oss efter begravningsceremoni eller gravsättning. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar efter era önskemål. Välj om ni vill ha sittande mottagning, en stående mottagning med snittar, klassisk dukning vid långbord eller buffé.

Möhippa & Svensexa

Organisera en minnesvärd och stämningsfull möhippa/svensexa med gänget ute i skärgården och få nöje, äventyr och relax. Bo själva på Herrgården, välj mellan olika matalternativ samt pröva på några av aktiviteterna som erbjuds på Ulvhäll.

Dop eller Namngivning

Ett dop eller en namngivningsceremoni är ofta den första gången ett barns födsel firas tillsammans med familj och vänner. Håll till i Ulvhälls vackra trädgård eller i någon av de stämningsfulla lokalerna. Välj mellan att få fika eller mat serverad eller att ta med själva.

Övriga högtider

Vi tar emot festbokningar under alla årets högtider så som Advent, Jul, Nyår, Påsk, Sommar och Halloween. Kontakta oss för mer info eller för en offert.

Vi använder kakor (cookies) för att underlätta användandet av våra sidor och för att vi ska förstå hur webbplatsen används. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer om vår: