fbpx
Ulvhälls herrgård

Mat & Dryck

Smaka på noga utvald och balanserad kost i Ulvhälls matsal tillagad av någon av våra lokala samarbetspartners. Alternativt äter ni mat som ni själva tillagat i den moderna Matstudion med eller utan handledning av några av de bästa köksmästarna i Sörmland och Stockholm. Alkoholhaltiga drycker måste ni ta med själva då vi inte har tillstånd att servera detta.

Ulvhälls matsal

Bli serverad

Koppla av och få maten serverad som på en vanlig restaurang, vilket sker i samarbete med en av våra nära cateringpartners exempelvis Edsbacka bistro. Vi tar emot små till stora sällskap upp till 88 personer inomhus och 110 utomhus.

Matstudion

Gör middagen till en aktivitet

På Ulvhälls Herrgård är köket naturlig samlingspunkt där gästerna brukar spendera en stor del av sin tid, antingen för att umgås eller laga mat. Många väljer att göra tillagningen av middagen till en aktivitet där gruppens samarbetsförmåga studeras och översätts till vardagliga samarbetsutmaningar i er egen organisation. Ni har möjlighet att själva laga er mat med eller utan vägledning av några av de bästa köksmästarna vi arbetar med.

Dryck

De medhavda dryckerna läggs in i det separata dryckesrummet. Att själva ta med öl och vin gör att ni kan avnjuta verkliga kvalitetsdrycker utan att behöva betala krogens påslag.

Vinkällaren

Under herrgårdsbyggnaden gömmer sig en mysig och autentisk vinkällare där ni kan prova och avnjuta drycker som ni själva har tagit med er.