fbpx
Ulvhälls herrgård

Konferens & Möten

Vill du boka enskilda affärsmöten i vacker herrgårdsmiljö vid Mälaren? Ulvhälls Herrgård passar perfekt för alla typer av privata events, konferenser och möten, där ni kan arbeta ostört i de trivsamma lokalerna. Vi organiserar allt från dagkonferenser till konferenser med helpension och skräddarsyr lokal och teknik efter era önskemål.

Herrgården ligger endast 1 timme från centrala Stockholm och Arlanda flygplats. Ni kommer enkelt hit med bil, tåg eller båt. Fullända konferensen med någon av aktiviteterna som erbjuds på Ulvhälls Herrgård, bli inspirerad av den unika konstsamlingen eller passa på att slappna av i Ulvhälls egen Relaxavdelning nere vid stranden. Vi har något att erbjuda för alla årstider och intressen.

Konferensrum Ulvhälls herrgård
Ulvhäll möten och konferens

Statliga avtal

Vi har statliga ramavtal med mycket förmånliga priser för konferenspaket för myndigheter under regeringen. Vi organiserar allt från dagkonferens till konferens med helpension. Kontakta oss för mer info.

Ulvhälls herrgård mötes salong 4

Vi använder kakor (cookies) för att underlätta användandet av våra sidor och för att vi ska förstå hur webbplatsen används. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer om vår: