fbpx
SKULPTURPARK OCH GALLERI
Ulvhälls Hällar och vår konstamling
Ulvhälls herrgård

Konsten som inspiration

Konsten sätter sin prägel på Ulvhäll. Ulvhälls Hällar, konstparken på berget bredvid herrgården, en egen konstsamling på väggarna i Herrgården där allt är till salu och en utställning av Rob Hann i annexet. Oavsett om du redan har ett konstintresse eller inte ligger den som en inspirerande fond som stimulerar dina sinnen och frigör tanken.

Galleri Ulvhäll

Ulvhälls herrgård är en fantastisk miljö att vistas i men också en speciell plats för konsten. Vanligen hänger Ulhälls samling på väggarna, men vi arrangerar också tillfälliga utställningar. Utställningarna gör vi i samarbetet med etablerade konstnärer som vi tror kommer att kunna göra något speciellt av herrgårdens rum. Här kommer herrgårdens gäster att komma nära konsten. Det kommer nästan att vara som att ha en utställning i hemmet. Verken som visas i utställningarna är till försäljning, så det går också att få med sig konsten hem!

Utställningarna är öppna för allmänheten vid särskilda tillfällen och vi kommer även att bjuda in till särskilda arrangemang med möten med både konst och konstnärer.

Vi använder kakor (cookies) för att underlätta användandet av våra sidor och för att vi ska förstå hur webbplatsen används. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer om vår: