fbpx
VILL DU VETA MER?
KONTAKTA OSS
Ulvhälls herrgård

Kontakt

Hitta hit

Ulvhälls Herrgård
Ulvhälls allé 1
645 40 Strängnäs

Med bil

Kommer du från centrala Stockholm följer du E20/E4 mot Biskopskvarnleden (riktning Södertälje/Eskilstuna) och tar av vid utfart 137 Trafikplats Biskopskvarn. Fortsätt längs Biskopskvarnleden rakt fram (andra avfarten) i fem rondeller. I den sjätte rondellen svänger du höger (första avfart) in på Fårhusvägen och fortsätter vidare på Dammvägen samt Mariefredsvägen. Sväng sedan höger in på Gorsingeholmsvägen, därefter vänster in på Fridhemsgatan och ta andra höger för att komma fram till Ulvhälls allé.

Parkering

Vi har många parkeringsplatser och fri parkering för samtliga gäster.

Med tåg

Ta tåget från Stockholm och kom fram till Strängnäs 45 min senare. Ulvhälls Herrgård ligger ca 1.4km från tågstationen, vilket tar ca 15 min att gå eller 7 min med bil. Vi kan organisera upphämtning eller avlämning vid tågstationen. Info om SJs tidtabeller

Med båt

Framför Ulvhälls Herrgård ligger en stor brygga som kan ta emot båtar som har ett djupgående på upp till 4 meter. Till Stockholm är det cirka 30 distansminuter, det vill säga lite mer än en timme med en hyfsat snabb båt. Vi kan också arrangera upphämtningar med vår Aquador 26 DC som tar upp till 8 passagerare.

Priser

Att hyra Ulvhälls Herrgård kostar (alla priser inkl. moms):

•   Söndag – torsdag 41 900 kr
•   Fredag och lördag oktober – april 49 900 kr
•   Fredag och lördag maj – september 64 900 kr

Hyr ni lördagen så erbjuder vi fredagen till halva priset.

Kontakta oss

Tel: 072-9713634
e-mail: info@ulvhall.se

Fotogalleri

Vill du se fler bilder från Ulvhälls herrgård? Kolla då in vårt galleri.

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT

En mindre grupp i huset men möjlig tillgänglighet. Kontakta oss för pris. Valt datum Ej tillgänglig

Vi använder kakor (cookies) för att underlätta användandet av våra sidor och för att vi ska förstå hur webbplatsen används. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer om vår: