fbpx
Ulvhälls herrgård

Matstudion

Köket är en naturlig samlingspunkt för gästerna på Ulvhäll, antingen för att umgås eller laga mat. Matlagning i vår professionella matstudio är en mycket uppskattad aktivitet bland våra gäster. Att laga mat tillsammans i stället för att bli serverad knyter både samman gruppen och förbättrar kommunikationen. Ni kan välja mellan att laga er mat med eller utan vägledning av någon av de bästa köksmästarna i Sörmland och Stockholm.

Ulvhälls herrgård kök matstudio kök
Matstudio Ulvhälls Herrgård laga mat i grupp
Ulvhälls herrgård matstudio middag

Råvaror

Skafferiet i matstudion Ulvhälls herrgård

Vi hjälper er gärna att skapa olika teman som intresserar just er.  Vegetariskt, vilt eller fisk, valet är ert. De väl utvalda råvarorna ligger smakfullt exponerade i matstudions råvarurum.

Dryck

Alkoholhaltiga drycker på Ulvhäll

De medhavda dryckerna läggs in i det separata dryckesrummet. Att ta med eget öl och vin gör att ni kan avnjuta verkliga kvalitetsdrycker utan att behöva betala krogens påslag.

Vinkällaren

Vinkällaren på Ulvhäll

Under herrgårdsbyggnaden gömmer sig en mysig och autentisk vinkällare där ni kan prova och avnjuta drycker som ni själva har tagit med er.

Vi använder kakor (cookies) för att underlätta användandet av våra sidor och för att vi ska förstå hur webbplatsen används. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Läs mer om vår: