fbpx
Ulvhälls herrgård

Mat & Dryck

Smaka på noga utvald och balanserad kost i Ulvhälls matsal tillagad av någon av våra lokala samarbetspartners. Alternativt äter ni mat som ni själva tillagat i den moderna Matstudion med eller utan handledning av några av de bästa köksmästarna i Sörmland och Stockholm. Alkoholhaltiga drycker måste ni ta med själva då vi inte har tillstånd att servera detta.

Ulvhäll kök

Ulvhälls matsal

Bli serverad

Koppla av och få maten serverad som på en vanlig restaurang, vilket sker i samarbete med en av våra nära cateringpartners exempelvis Edsbacka bistro. Vi tar emot små och stora sällskap upp till 88 personer inomhus och 110 utomhus.

ulvhäll-restaurant-02
Ulvhäll äta utomhus

Matstudion

Ulvhäll laga mat tillsammans

Gör middagen till en aktivitet i Matstudion

På Ulvhälls Herrgård är köket naturlig samlingspunkt där gästerna brukar spendera en stor del av sin tid, antingen för att umgås eller laga mat. Många väljer att göra tillagningen av middagen till en aktivitet där gruppens samarbetsförmåga studeras och översätts till vardagliga samarbetsutmaningar i er egen organisation. Ni har möjlighet att själva laga er mat med eller utan vägledning av några av de bästa köksmästarna vi arbetar med.

Råvaror

Matstudion råvaror

Vi hjälper er gärna att skapa olika teman som intresserar just er. Vilt eller fisk, valet är ert. De väl utvalda råvarorna ligger smakfullt exponerade i ett eget råvarurum.

Dryck

Ulvhäll vinkällare

De medhavda dryckerna läggs in i det separata dryckesrummet. Att själva ta med öl och vin gör att ni kan avnjuta verkliga kvalitetsviner utan att behöva betala krogens påslag.

Vinkällaren

Ulvhäll vinkällare

Under herrgårdsbyggnaden gömmer sig en mysig och autentisk vinkällare där ni kan prova och avnjuta drycker som ni själva har tagit med er.

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT

En mindre grupp i huset men möjlig tillgänglighet. Kontakta oss för pris. Valt datum Ej tillgänglig