fbpx
GÖR MIDDAGEN TILL
EN AKTIVITET
Ulvhall

Gör middagen till en aktivitet

Köket är livsnerven på Ulvhälls Herrgård. I stället för att vara ett utrymme som gästen inte har tillträde till är det kanske här ni kommer att spendera en störst del av er tid. Mitt i köket står ett stort rustikt bord där ni kan umgås medan kollegor lagar mat, äta frukost, samlas för kaffe och alla vet hur det brukar bli på fester… det är i köket folk samlas och hänger.
Många väljer att göra tillagningen av middagen till en aktivitet. Ni har möjlighet att själva laga er mat under handfast vägledning av några av de bästa köksmästarna som finns i Sörmland och Stockholm.

I köket kan vi skapa olika teman som intresserar just er. Vilt, fisk valet är ert. Varför inte göra matlagningen till en aktivitet där gruppens samarbetsförmåga studeras och översätts till vardagliga samarbetsutmaningar i er egen organisation.

Råvarorna som gruppen skall använda ligger smakfullt exponerade i ett eget råvarurum. De drycker gästerna själva tagit med läggs in i det separata dryckesrummet. Att själva ta med vinet gör att sällskapet kan avnjuta verkliga kvalitetsviner utan att ruineras av krogens påslag.

Medhavd dryck

Råvarorna som gruppen skall använda ligger smakfullt exponerade i ett eget råvarurum.

De drycker gästerna själva tagit med läggs in i det separata dryckesrummet. Att själva ta med vinet gör att sällskapet kan avnjuta verkliga kvalitetsviner utan att ruineras av krogens påslag.

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT

En mindre grupp i huset men möjlig tillgänglighet. Kontakta oss för pris. Valt datum Ej tillgänglig