fbpx
HYR ULVHÄLL
PÅ ERT SÄTT
Ulvhall

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT
Flexibilitet är ett av våra honnörsord. Möten, konferenser och events – våra lokaler lämpar sig för alla behov och Ulvhäll skrudar enkelt om för att anpassa sig efter gästernas önskemål.


Inga andra gäster stör och ni disponerar alla utrymmen så som ni behagar. Ni kan till och med begära att det inte finns någon som helst personal från oss i huset för det fall ni har stora behov av sekretess etc.

Under takåsarna ligger 13 hotellrum med 25 sängplatser, behöver ni fler rum finns ytterligare 20 hotellrum i ett intilliggande annex samt en svit med 2 sovrum i herrgården. Mellanplanet består av salonger, matsal, mötesrum och biljardrum.

Undervåningen består av mötesrum, salonger och, inte minst, Ulvhälls kärna, den unika matlagningsstudion. Där det tidigare fanns ett traditionellt restaurangkök finns idag 7 enskilda matlagningsstationer där ni själva kan välja att laga er mat, antingen i helt egen regi eller tillsammans med någon av våra kända samarbetskockar. Naturligtvis kan ni också få maten serverad som på en vanlig restaurang men det sker då i samarbete med en cateringpartner t ex Edsbacka bistro som vi har ett nära samarbete med.

I källaren finns en fin och autentisk vinkällare där ni kan prova viner som ni själva har tagit med er. Ty vi hyr bara ut Ulvhäll och har således inga utskänkningstillstånd. Vill ni dricka öl vin eller andra ädla droppar tar ni med det själva.

Konferenslokaler

Övernattning sker antingen i Herrgårdshusets 13 rum under vindsbjälkarna eller om ni behöver fler rum i det intilliggande annexet där det finns ytterligare 20 rum varav 14 etagerum, samt en svit med 2 sovrum i herrgården.

Mötes miljöer finns det många och i olika storlekar, vi skräddarsyr lokal efter era önskemål. All teknik är mobil.

Pris

Ex moms kostar det att hyra hela herrgården:
Måndag- Fredag 29 900 kronor
Lördag 38 306 kronor
Söndag 17 769 kronor

Vill ni använda rummen i annexet kostar det per rum 1160 kronor ex moms att hyra dessa.

Sviten med 2 sovrum i herrgården kostar 8929 kronor per natt ex moms

HYR ULVHÄLL- PÅ ERT SÄTT

En mindre grupp i huset men möjlig tillgänglighet. Kontakta oss för pris. Valt datum Ej tillgänglig